Συνεχίζεται κανονικά η έρευνα για τη Novartis: Απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί της Ράικου και του συζύγου της

Συνεχίζεται κανονικά η έρευνα για τη Novartis: Απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί της Ράικου και του συζύγου της

Να συνεχιστεί κανονικά η έρευνα για τη Novartis, απεφάνθη με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Ελένης Ράικου και του συζύγου της κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη και των δύο επίκουρων συναδέλφων της.

Το δικαστικό συμβούλιο απαντώντας στο ερώτημα της αντιπροέδρου του Συμβουλίου του Συμβουλίου της Επικρατείας που χειρίζεται την αγωγή κακοδικίας, υιοθετεί πλήρως την πρόταση της εισαγγελέως Εφετών Ράνιας Σταθέα η οποία τόνισε μεταξύ άλλων πως για το καλό της πολιτείας και της Δικαιοσύνης η έρευνα δεν θα πρέπει να παγώσει ούτε για μία στιγμή μέχρι το Μάρτιο του 2019 οπότε και έχει προσδιοριστεί η συζήτησή της.

Επίσης, η κ. Σταθέα ανέφερε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν μεροληψία εκ μέρους της κ. Τουλουπάκη και των επίκουρων εισαγγελέων διαφθοράς και ούτε ευθύνονται οι τρεις εισαγγελικοί λειτουργοί για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας που αφορούν το σύζυγο της κ. Ράικου.

Υπνεθυμίζεται ότι η κα Ράικου είχε καταθέσει αγωγή κακοδικίας, σε βάρος της κας Τουλουπάκη και τους δύο επίκουρους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση Novartis από τους οποίους ζητούσαν περί τις 300.000 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter