Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς το «άνοιγμα» του κομματικού ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς το «άνοιγμα» του κομματικού ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς το «άνοιγμα» του κομματικού ΣΥΡΙΖΑ στα εκλογικά εκείνα στρώματα που τον στήριξα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 και τον προσεχή Ιούλιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε τη Δευτέρα στην κατάμεστη αίθουσα του Divani Caravel στην Αθήνα, στην ανοιχτή εκδήλωση «Για μία νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία, για μία εναλλακτική στρατηγική, για το αύριο της Ελλάδας» την οποία διοργάνωσε η «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ανασυγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης».

Με φόντο το σύνθημα «Για μια νέα προοδευτική, κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε έναν «νέο πολιτικό φορέα» και μια «κυβερνώσα αριστερά» η οποία θα είναι πιο ευρωπαϊκή, όπως είπε, από την ευρωπαϊκή αριστερά και πιο ριζοσπαστική από την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και ταυτόχρονα πιο οικολογική και πιο πράσινη.

Την ίδια ώρα το εγχείρημα της διεύρυνσης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς στις Νομαρχιακές οργανώσεις όλης της χώρας με πάνω από τις μισές να έχουν διευρυνθεί με στελέχη από τη Προοδευτική Παράταξη.

Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα, στις 13:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, στο Δημαρχείο της πόλης, ενώ στις 19:00 θα μιλήσει σε ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο ξενοδοχείο Gallery Αrt Hotel.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter