Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Συνεχίζεται την Πέμπτη η συζήτηση στο EWG για μέτρα Τσίπρα και χρέος

Τι λέει η Κυβέρνηση και Ευρωπαίος αξιωματούχος

Δεν κατέστη τελικά δυνατή η συμφωνία στο επαναληπτικό EuroWorking Group της Τετάρτης στις Βρυξέλλες και σύμφωνα με πληροφορίες τόσο το όλο θέμα όσο και η επιστολή που ζητούν οι εταίροι από τον Ευκλειδη Τσακαλώτο μεταφέρεται για την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Γερμανία δεν έκανε πίσω στις αντιρρήσεις της για τα κοινωνικά μέτρα Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι δημιουργούν προβλήματα στο ελληνικό πρόβλημα.

Κυβερνητική πηγή στην Αθήνα σημειώνει πως και η επιστολή Τσακαλώτου θα σταλεί, αν σταλεί, την Πέμπτη και εφόσον υπάρξει συμφωνία στο EWG.

Σύμφωνα με ευρωπαίο αξιωματούχο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε «Σταθερή πρόοδος» η οποία μπορεί την Πέμπτη να οδηγήσει σε συμφωνία προκειμένου να «ξεπαγώσει» η επεξεργασία των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.