Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια – Δεν είναι στη λίστα του αλιευτικού

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια – Δεν είναι στη λίστα του αλιευτικού

Μυστήριο συνεχίζει να πλανάται γύρω από την τύχη των δύο 9χρονων κοριτσιών, τα οποία αναζητούνται από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, ισχυρίστηκε ότι αναγνώρισε τα μικρά του κορίτσια σε βίντεο που έδειξε η τηλεόραση του ALPHA, όπου φαινόντουσαν να επιβιβάζονται στο αλιευτικό «Δημήτρης» και έσπευσε στο Λιμεναρχείο Ραφήνας για να δει τη λίστα επιβαινόντων.

Δυστυχώς όμως τα ονόματα των αγνοουμένων κοριτσιών δεν βρισκόντουσαν στη λίστα, ενώ πηγές από την αστυνομία αναφέρουν πως εντοπίστηκε ο άνδρας που συνόδευε τα δύο κορίτσια και κατέθεσε πως είναι οι κόρες του.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μπέρδεμα του κ. Φιλιππόπουλου, ο οποίος μέσα στην αναστάτωσή του μπορεί να νόμιζε ότι είδε τα παιδιά του και αν αυτά παραμένουν αγνοούμενα ή έχουν διασωθεί και οδηγηθεί σε κάποια δομή, ή ακόμη χειρότερα αν έχει γίνει κάτι τραγικό αφού αγνοούμενοι είναι και ο παππούς και η γιαγιά τους.

Πλέον ερευνώνται οι λίστες και άλλων πλοιαρίων που περισυνέλεξαν πληγέντες από τη θάλασσα και το Λιμενικό βρίσκεται σε επικοινωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αστυνομία που επίσης ερευνά πλέον την υπόθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter