Συνεχίζεται το θρίλερ με τα ελληνικά τάνκερ: «Τους πήραν τα κινητά και τους έκοψαν κάθε επικοινωνία», λέει η μητέρα ναυτικού

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα ελληνικά τάνκερ: «Τους πήραν τα κινητά και τους έκοψαν κάθε επικοινωνία», λέει η μητέρα ναυτικού

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια, που κατέλαβαν οι φρουροί της επανάστασης του Ιράν, την περασμένη Παρασκευή.

Τα «Prudent Warrior» και «Delta Poseidon» οδηγούνται στο ιρανικό λιμάνι Μπανταραμπάς, όπου θα γίνει η μετάγγιση του πετρελαίου που μεταφέρουν, όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Η Ελπίδα Βεβαιάκη, μητέρα ενός 30χρονου ναυτικού που βρίσκεται πάνω στο πλοίο μίλησε στο OPEN.«Επικοινωνήσαμε το Σάββατο το απόγευμα για πολύ λίγο, καλά είναι όλο το πλήρωμα. Δεν τους έχουν πειράξει. Δεν ξέρουν γιατί έχει γίνει όλη αυτή η ιστορία, περιμένουμε ό,τι καλύτερο. Την Παρασκευή που μπήκαν μέσα από αέρος με τα ελικόπτερα φοβήθηκαν όλοι φυσικά, ξαφνικά να βλέπεις στο καράβι 18 οπλισμένοι δεν είναι ότι καλύτερο. Τρομοκρατήθηκαν, τους πήραν τα κινητά και τους είπαν ότι αυτοί κάνουν κουμάντο, αργότερα τους τα έδωσαν. Έκοψαν κάθε επικοινωνία με τους συγγενείς, δεν υπάρχει ίντερνετ» είπε.

«Τους έχουν ελεύθερους μέσα στο πλοίο, δεν τους ενοχλούν, έχουν μείνει μέσα μόνο 8 φρουροί. Τους έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά του Ιράν και είναι εκεί δεμένοι. Από το υπουργείο δεν έχουν επικοινωνήσει, με την εταιρεία μιλάμε. Όλοι μιλάνε για αντίποινα, τι θα γίνει από εκεί και ύστερα δεν ξέρει κανείς. Δεν τους ενδιαφέρει ο κόσμος που είναι μέσα, το φορτίο θέλουν» κατέληξε.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter