Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

“Δεν σκοτώθηκε κατά την πτώση” λέει ο ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, του Νικόλα Χατζηπαύλου, του άτυχου φοιτητή που εντοπίστηκε νεκρός τον Νοέμβριο στην Κάλυνμνο.

Ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, κάνει λόγο για χαμένα στοιχεία και παραλείψεις στον χειρισμό της υπόθεσης.

«Δεν έχει πεθάνει από πτώση, ούτε βέβαια από κατρακύλισμα. Δεν το υιοθετώ, δεν μπορεί να πεθάνει κάποιος από επιπόλαια θλαστικά τραύματα, ακόμα και αν αυτά είναι δέκα, είναι απλά θλαστικά τραύματα. Το πρόβλημα είναι ότι η πρώτη νεκροτομή δεν έχει καταγράψει σωστά τα ευρήματα» αναφέρει ο κ. Τσαντίρης, το ιατροδικαστικό πόρισμα του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

«Η αργοπορία και η μη ανάδειξη της σωστής κατάστασης αρχικά είναι καταστροφικές σε σχέση με την πραγματική αιτία θανάτου» σημείωσε ο ιατροδικαστής και πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνει ξανά έρευνα για να βρεθούν τα στοιχεία που χάθηκαν, ενώ θεωρεί αναγκαία την αναπαράσταση του συμβάντος στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 21χρονος .

«Αναπαράσταση θα ζητηθεί να γίνει όχι για εμάς, απλά για να αποδειχτεί ότι πραγματικά δεν υπάρχει πτώση από 70 μέτρα χωρίς να υπάρχει ούτε μία κάκωση στα οστά, γιατί όλα τα κόκαλα, τα άκρα του παιδιού, τα οστά του ήταν σε άψογη κατάσταση» δήλωσε ο θείος του αδικοχαμένου Νικόλα Χατζηπαύλου.

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια του άτυχου φοιτητή έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

19/03/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter