Συνεχιζόνται οι επιθέσεις «εκ δεξιών» στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Απτόητος διαλύει την Ελλάδα

Συνεχιζόνται οι επιθέσεις «εκ δεξιών» στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Απτόητος διαλύει την Ελλάδα

Καταπέλτης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκης και της οικογένειάς του είναι η κριτική που ασκείται από το νέο άρθρο της ιστοσελίδας antinews.gr που απηχεί τις φωνές της ακροδεξιάς ομάδας της Νέας Δημοκρατίας πέριξ του Αντώνη Σαμαρά.

Με τίτλο, «Απτόητος διαλύει την Ελλάδα…», κάνει λόγο για καθυστερημένα μέτρα, καταστροφή της χώρας, μετατροπή της «σε βιλαέτι της αγίας οικογένειας», αλαζονικά διαγγέλματα, προπαγάνδα και διαστρεβλωμένες ειδήσεις.

Διαβάστε το άρθρο: 

Απτόητος διαλύει την Ελλάδα…

(Όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr)

Και θέλει να μας πείσει ο πρωθυπουργός ότι με τα καθυστερημένα μέτρα που έλαβε θα αποφύγουμε το συνολικό lockdown που θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας.

Προφανώς θεωρεί τον λαό εντελώς ανόητο.

Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο τόσο στη διαχείριση του κορονοϊού όσο και στα υπόλοιπα μείζονα ζητήματα και επιμένει μέσω πομπωδών, κενών και αλαζονικών διαγγελμάτων να παριστάνει τον… νέο Μωυσή που θα οδηγήσει τον λαό στη γη της επαγγελίας.

Φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζει… ψεκασμένους όσους πολίτες αμφισβητούν τις ολέθριες επιλογές του.

Επιλογές, οι οποίες είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, ότι παίρνονται με μοναδικό γνώμονα τη μετατροπή της Ελλάδας σε βιλαέτι της αγίας οικογένειας.

Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα αν αναλύσει κάποιος τα γεγονότα αντικειμενικά κι όχι όπως του τα σερβίρουν διαστρεβλωμένα τα καθεστωτικά προπαγανδιστικά μέσα.

Διότι είναι προφανές, ότι αν ο κύριος Μητσοτάκης συμπεριφερόταν ως Έλληνας κυβερνήτης κι όχι ως εντολοδόχος τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών εχθρών της πατρίδας, η Ελλάδα δεν θα βρισκόταν ένα βήμα πριν τον γκρεμό.

Δεν θα κινδύνευε να καταντήσει Μπέργκαμο επειδή δεν ενίσχυσε όταν έπρεπε το ΕΣΥ για να ευνοηθούν οι ολιγάρχες της υγείας, οι οποίοι θα δουν τα κέρδη τους να εκτοξεύονται από το υστέρημα του λαού που τους δίνει απλόχερα.

Δεν θα φλέρταρε πάλι με το ολικό lockdown επειδή δεν φρόντισε (θέλουμε να πιστευτούμε όχι για να φέρει νύχτα ευνοϊκές συμβάσεις προς ημετέρους όπως έγινε με τις μάσκες) να ενισχύσει τα ΜΜΜ τα οποία αποτελούν μία εκ των βασικών πηγών διασποράς του κορονοϊού.

Δεν θα απειλούταν με διάλυση η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της (μεσαία τάξη) επειδή άνοιξε άναρχα την οικονομία το καλοκαίρι αφήνοντας τον αόρατο εχθρό να αντεπιτίθεται ανενόχλητος για να ευνοηθούν οι μεγαλοξενοδόχοι, οι πλοιοκτήτες, οι ιδιοκτήτες αεροπορικών εταιρειών και τα λοιπά εγχώρια και αλλοδαπά ολιγαρχικά κοράκια, που θα αρπάξουν σε εξευτελιστικές τιμές ό, τι απομείνει κατόπιν της αναπόφευκτης πια νέας ασφυκτικής καραντίνας που έρχεται.

Το τραγικότερο όλων, που αποδεικνύει την κυβερνητική ιδιοτέλεια και τον λόγο που χαρακτηρίζονται… ψεκασμένοι όσοι πολίτες διαφωνούν με τις αποφάσεις της, είναι η τυφλή αποδοχή της αποδοτικότητας του lockdown που της προτείνουν οι ειδικοί που προστατεύει ως κόρη οφθαλμού, δίχως να εξετάζει άλλες λύσεις που προτείνουν κορυφαίοι διεθνώς επιστήμονες, οι οποίες δεν τσακίζουν οικονομίες και λαούς.

Ιδού τα links με τις απόψεις διακεκριμένων παγκοσμίως ιατρικών προσωπικοτήτων που αμφισβητούν την αποδοτικότητα του lockdown υποδεικνύοντας ως πιθανή λύση τον περιορισμό των ευπαθών ομάδων αντί του γενικού λουκέτου, κι ενός επιφανούς διεθνώς νομικού που αποκαλύπτει τι θα συμβεί σε όσους εγκληματούν κατά της ανθρωπότητας (gbdeclaration.org, Επιστημονικός αντίλογος στο μερικό lockdown, youtube.com, youtube.com)

Αν οι φωστήρες του Μαξίμου διαβάσουν και δουν τα περιεχόμενά τους, ας κάνουν τον κόπο να μας πουν γιατί αποκρύπτουν από τον λαό αυτές τις διαφορετικές επιστημονικές προσεγγίσεις.

Εκτός κι αν θεωρούν… ψεκασμένους και τους συγκεκριμένους επιστήμονες που υποστηρίζουν με ισχυρά επιχειρήματα περί της μη αναγκαιότητας του lockdown, οι οποίοι τυχαίνει να είναι καθηγητές στο Χάρβαρντ και στο Στάνφορντ (που φοίτησε ο πρωθυπουργός), καθώς και στην Οξφόρδη.

Αναμένουμε εναγωνίως τις απόψεις των… αρίστων του επιτελικού κράτους.

Βέβαια ο κύριος Μητσοτάκης και οι συνδαιτυμόνες του δεν αρκούνται μόνο με την οικονομική κονιορτοποίηση της Ελλάδας, αλλά θέλουν και να τη σμικρύνουν για να την καταστήσουν απόλυτα ελεγχόμενο χωράφι, όπως ήδη αναφέραμε.

Και πως θα γίνει αυτό;

Με τις επαπειλούμενες ταπεινωτικές Πρέσπες του Αιγαίου φυσικά.

Από τις οποίες απέχουμε μόλις μια ανάσα.

Θα πληροφορηθήκατε, υποθέτουμε, για τη νέα κρουαζιέρα στο Αιγαίο που ανακοίνωσε ο Σουλτάνος.

Όπως θα πληροφορηθήκατε, εικάζουμε, και για την εκ νέου μειοδοτική αντίδραση των εν Ελλάδι κυβερνώντων.

Οι οποίοι αντί να πράξουν τα δέοντα, έτειναν για μια ακόμη φορά χείρα φιλίας στον τραμπούκο επεκτατικό γείτονα, εκλιπαρώντας τον να κάτσουν στο τραπέζι της προδοσίας για να τα βρουν.

Είχε προηγηθεί ωστόσο η γελοιότητα της επαναφοράς της «διπλωματίας των σεισμών», για την οποία καμάρωναν στο Μαξίμου μέχρι που τους κόπηκε ο βήχας από τον ισλαμοφασίστα.

Πάλι κάλα που υπάρχει κι ο Μακρόν που πράττει τα στοιχειώδη μπαίνοντας ανάχωμα στον τζιχαντιστή Ταγίπ, γιατί οι γραβατωμένοι συριζαίοι είναι τόσο εθνομηδενιστές που θα τον άφηναν ανεμπόδιστα να πιει καφέ μέχρι και στην Ακρόπολη αν του έκανε κέφι.

Τελευταίο και καλύτερο για την ολοκλήρωση της μητσοτακικής δυστοπίας, είναι το περίφημο μπόλιασμα.

Όπου ντόπιοι και αλλοδαποί δεν θα σφαζόμαστε για τις θρησκείες μας, αλλά επειδή δεν θα έχουμε να φάμε.

Έτσι βλέπουμε τον Κυριάκο να μένει αμανάτι με τα Τζιχάντια που θα στείλει ο Ταγίπ.

Δεν νομίζουμε όμως ότι θα στεναχωρηθεί ιδιαίτερα.

Την Ελλάδα να κάνει φέουδό του κι ας διοικεί και τράγους.

Οι οποίοι δεν θα διαμαρτύρονται σαν τους… ψεκασμένους Έλληνες.

Σύντροφοι κοψοχέρηδες, επαναλαμβάνουμε, όλα καλά;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter