Συνεχίζονται οι έρευνες για τη μαφιόζικη εκτέλεση του πρώην αστυνομικού στην Παλλήνη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη μαφιόζικη εκτέλεση του πρώην αστυνομικού στην Παλλήνη

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με το κίνητρο των δραστών που επιτέθηκαν με όπλα στον άτυχο πρώην αστυνομικό στο πάρκινγκ της ταβέρνας «Κρητικός», στην οδό Αιόλλου 49 στην Παλλήνη το βράδυ της Δευτέρας.

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες του 57χρονου, μετά την παραίτησή του από το Σώμα, τα χρήματα που είχε πάνω του αλλά και τα τηλέφωνα που έκανε και δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 57χρονος δέχτηκε πέντε σφαίρες στο σώμα όμως αιμόφυρτος κατάφερε να γυρίσει στο κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε νεκρός.

Βασικό στοιχείο οι κάλυκες από το πιστόλι των 7.65 χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο που παραπέμπουν σε όπλο ανατολικού τύπου.

Ο 57χρονος υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην ΕΚΑΜ και στη Δίωξη Ναρκωτικών, αλλά δεν είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν παρά μόνο πριν από είκοσι χρόνια όταν ως διοικητής του τμήματος Φιλοθέης το όνομα του συμπεριλαμβανόταν σε μια δικογραφία επίορκων αστυνομικών, από την οποία απηλλάγη και μάλιστα παρασημοφορήθηκε για μια μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών στον Έβρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter