Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κάτοικοι της Πεντέλης βάζουν χρήματα από την τσέπη για να καθαριστούν οι δρόμοι

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κάτοικοι της Πεντέλης βάζουν χρήματα από την τσέπη για να καθαριστούν οι δρόμοι

Εκτεταμένα συνεχίζουν να είναι τα προβλήματα σε περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής για πέμπτη συνεχή ημέρα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» με τους κατοίκους της Πεντέλης να είναι αγανακτισμένοι από την αδιαφορία της Πολιτείας με αποτέλεσμα να έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους.

Όπως ανέφερε κάτοικος της Πεντέλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, κάτοικοι συγκεντρώνουν χρήματα και βάζουν ρεφενέ με γείτονες για να καθαριστούν οι δρόμοι.

«Αν και είμαστε συνηθισμένοι, πάντα ο δήμος είχε την υποδομή να ανοίγει τους δρόμους. Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρούνται αρρυθμίες στο κομμάτι αυτό του δήμου, δε γνωρίζω γιατί. Η Πεντέλη σε αυτά τα θέματα, όπως και στις φωτιές το καλοκαίρι, ήταν δήμος – πρότυπο. Το χιόνι ήταν πολύ, αλλά εμείς τέτοιο χιόνι έχουμε δει και άλλες φορές», είπε ο κ. Ηλίας.

«Μαζέψαμε από 5-10 ευρώ, όσα μπορούσε ο καθένας, κάποιος γείτονας είχε γνωστό που ήταν εργολάβος και ήρθε ο άνθρωπος και μας εξυπηρέτησε», πρόσθεσε.

Σημαντικά παραμένουν τα προβλήματα και στο Χαλάνδρι, όπου πολλά στενά παραμένουν αδιάβατα. Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες και στο Χαλάνδρι έχουν καθαριστεί, με αποτέλεσμα το χιόνι να συγκεντρώνεται στα πεζοδρόμια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter