Συνεχίζουν να «τρώγονται» στη Χρυσή Αυγή – Κόντρα στο Twitter μεταξύ Μιχαλολιάκου και Γερμενή

Συνεχίζουν να «τρώγονται» στη Χρυσή Αυγή – Κόντρα στο Twitter μεταξύ Μιχαλολιάκου και Γερμενή

Διάλυση έχει βαρέσει η Χρυσή Αυγή μετά το εκλογικό στραπάτσο στις τελευταίες εκλογές με σημαίνοντα στελέχη να «τρώγονται» μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νέα «κοκορομαχία» έγινε μεταξύ του πάλαι πότε κραταιού ηγέτη του νεοναζιστικού μορφώματος Νίκου Μιχαλολιάκου και του πρώην βουλευτή Γιώργου Γερμενή.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, όπου –μεταξύ άλλων- υποστήριξε ότι η Χ.Α. μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον, αναφέροντας ως παράδειγμα τον Συνασπισμό που στις εκλογές του 1993 είχε μείνει εκτός Βουλής, αλλά το 2015 η μετεξέλιξή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, ανήλθε στην κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Γερμενής απάντησε μέσω Twitter σε αυτή την φράση και τόνισε «αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας». Μάλιστα, συνέχισε να ασκεί κριτική λέγοντας «για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι κάι η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερεις τοιχους!»

https://twitter.com/GermenisGiorgos/status/1163252724407910400

https://twitter.com/GermenisGiorgos/status/1163267609401462785

Η απάντηση του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν δηκτική και αναφέρθηκε σε «αχαριστία». «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι. Goethe»

https://twitter.com/michaloliakosn/status/1163581495635841024

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter