Συνεχίζουν στην Εθνική Μίσσας-Σκουρτόπουλος

Συνεχίζουν στην Εθνική Μίσσας-Σκουρτόπουλος

Στην παραμονή των Κώστα Μίσσα και Θανάση Σκουρτόπουλου στις τάξεις της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουν καταλήξει στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Μετά την ολοκλήρωση του… ταξιδιού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ 2017 και τον αποκλεισμό της στους «8» της διοργάνωσης από τη Ρωσία, στην ΕΟΚ άρχισαν τις συζητήσεις για τη διάδοχη κατάσταση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής στα παρκέ του Ελσίνκι και της Κωνσταντινούπολης, Κώστας Μίσσας, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομοσπονδίας, με την τελευταία να καταλήγει στην απόφαση της διατήρησής του στη «γαλανόλευκη», με το σκεπτικό ότι θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια στην Εθνική.

Βέβαια δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί οι ρόλοι που θα έχουν Μίσσας και Σκουρτόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται ο τελευταίος να προαχθεί σε πρώτο προπονητή και ο Μίσσας να αναλάβει τεχνικός διευθυντής.

Υπενθυμίζεται ότι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Μεγάλη Βρετανία, Ισραήλ και Εσθονία, με την πρόκριση να την παίρνουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter