Συνήγορος μητέρας βρέφους στον Αλιάκμονα: «Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το αποτέλεσμα του συμβάντος»

Συνήγορος μητέρας βρέφους στον Αλιάκμονα: «Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το αποτέλεσμα του συμβάντος»

«Δεν έχει αντιληφθεί το αποτέλεσμα του συμβάντος» τονίζει σε δήλωσή του στο documentonews.gr ο δικηγόρος, Αντώνιος Μπιδέρης, συνήγορος υπεράσπισης της 29χρονης μητέρας στη Βέροια η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του μόλις 11 μηνών βρέφους της και ειδικότερα ότι πέταξε το μωρό της στα «παγωμένα» νερά του ποταμού Αλιάκμονα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Αντώνιος Μπιδέρης, «η κατηγορούμενη αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της έχει ασκηθεί», ενώ όπως επισημαίνει «δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το αποτέλεσμα του συμβάντος».

Η μητέρα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και της ανακρίτριας, ωστόσο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.

«Πήραμε προθεσμία 48 ωρών από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί» υπογραμμίζει στο documentonews.gr ο Αντώνιος Μπιδέρης.

Αντώνιος Μπιδέρης

Η 29χρονη κατά τη μεταφορά της φέρεται να ισχυρίστηκε έξω από το γραφείο της ανακρίτριας ότι δεν σκότωσε η ίδια το παιδί και ότι δεν «ξέρει τι έγινε».

Η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο, την Πρωτοχρονιά επέστρεψε στο σπίτι, μόνη της δίχως το παιδί, με αποτέλεσμα οι δικοί της να ενημερώσουν τις Αρχές. Οι αστυνομικοί ρώτησαν επανειλημμένα τη μητέρα για το που είχε αφήσει το βρέφος. Δίχως όμως να λάβουν σαφείς απαντήσεις καθώς η μητέρα έπεφτε σε διαρκείς αντιφάσεις και δεν έδινε ξεκάθαρη απάντηση.

Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς τα ξημερώματα να επιπλέει στο νερό στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα.

Μάλιστα όπως μετέδωσε το Thesstoday.gr, η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του βρέφους φέρεται να «έδειξε» ασφυκτικό θάνατο εντός του ύδατος.Τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμί του βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό.

Διαβάστε επίσης:

Αλιάκμονας: «Δεν σκότωσα το παιδί μου», λέει η μητέρα του βρέφους

Αλιάκμονας: Ασφυκτικό θάνατο στο νερό «έδειξε» η νεκροψία στο βρέφος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter