Συνήγορος Σεμέδο: «Η κοπέλα του έστειλε μήνυμα, αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ»

Συνήγορος Σεμέδο: «Η κοπέλα του έστειλε μήνυμα, αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ»

Ο δικηγόρος του Ρουμπέν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, έδωσε την δική του εκδοχή για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ανήλικης που προσάπτονται στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. «Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ότι έγινε. Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω.

Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν… βόλτες μαζί», υποστήριξε ο συνήγορος του Σεμέδο. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ. Εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

Ο Γεωργόπουλος ανέφερε επίσης ότι η πλευρά του πελάτη του «δέχεται μία επίθεση», ενώ είπε αόριστα ότι υπήρξαν κάποιες ενοχλήσεις στον παίκτη του Ολυμπιακού για καταβολή χρημάτων, κάνοντας λόγο για πιθανό εκβιασμό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter