Συνήγορος της Πισπιρίγκου ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου: Η σύνδεση με την υπόθεση της μικρής Άννυ

Ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου ορίστηκε από την ανακρίτρια ως συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την αιφνίδια παραίτηση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

Πρόκειται για το δικηγόρο ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της μικρής Άννυ την οποία είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ο ίδιος της ο πατέρας. Για την υπόθεση αυτή η μητέρα της μικρής Άννυ είχε καταδικασθεί πρωτόδικα σε σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, ενώ σε δεύτερο βαθμό εξέδωσε αθωωτική απόφαση.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: H Tζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά από το δηλητήριο

Τραγική ειρωνεία βέβαια αποτελεί η ανάρτηση της Ρούλας Πισπισρίγκου την περίοδο εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η κατηγορούμενη σήμερα για το φόνο του ίδιου της παιδιού και ερευνώμενη για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, είχε κατακρίνει δημόσια τους γονείς της μικρής Άννυ , χρησιμοποιώντας σκληρές εικόνες ζητώντας μάλιστα να πεθάνουν

Δείτε την ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου:

Εκτός από την υπόθεση της μικρής Άννυ ο Νίκος Ιωάννου είχε αναλάβει την υπεράσπιση του ιερέα από τη Μάνη που κατηγορήθηκε το 2019 για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης και στη συνέχεια καταδικάστηκε. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2019 όταν το κορίτσι είχε καταγγείλει στο «Χαμόγελο του παιδιού» ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τον ιερέα που φιλοξενούσε εκείνη και τη μητέρα της.