«Σύννεφα» στις σχέσεις Σαββίδη – Μελισσανίδη

«Σύννεφα» στις σχέσεις  Σαββίδη – Μελισσανίδη

Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης συμμάχησαν για να ανατρέψουν τη διοίκηση Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ και τα κατάφεραν με την καθοριστική συμβολή του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

 Με παρέμβαση της FIFA και της UEFA δεν διενεργήθηκαν όμως εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και το τελευταίο τρίμηνο φημολογείται ότι δημιουργήθηκαν… σύννεφα στις σχέσεις των δύο ισχυρών παραγόντων. Όποτε διενεργηθούν οι εκλογές νικητής θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος, τον οποίο στηρίζουν οι Σαββίδης, Μελισσανίδης! Οι δύο τους ελέγχουν περισσότερες από 38 ΕΠΣ σε σύνολο 54 και το ζητούμενο είναι τι θα συμβεί, αν τελικά «σπάσει» η συμμαχία τους.

Αυτό που φημολογείται είναι η συμμαχία ΑΕΚ- ΠΑΟΚ βρίσκεται στον αέρα επειδή υπήρξε προσέγγιση των Μαρινάκη – Σαββίδη σε επιχειρηματικό επίπεδο κι αυτό ενόχλησε τον Μελισσανίδη, ο οποίος είναι «ορκισμένος εχθρός» του προέδρου του Ολυμπιακού. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκου τοποθετήθηκε μέσω facebook για το θέμα: «Τα δημοσιεύματα που ανακαλύπτουν ή διαλύουν συμμαχίες ουδέποτε όριζαν τη στρατηγική μας. Ο ΠΑΟΚ συμμαχεί μόνο με τις αρχές του, για καθαρό ποδόσφαιρο…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter