Σύνταγμα: Αναίτια προσαγωγή δημοτικού συμβούλου εν μέσω ρεσιτάλ αστυνομικής βίας (Video)

Σύνταγμα: Αναίτια προσαγωγή δημοτικού συμβούλου εν μέσω ρεσιτάλ αστυνομικής βίας (Video)

Ούτε τους εκλεγμένους αιρετούς δεν σεβάστηκαν οι αστυνομικοί που εξαπέλυσαν όργιο βίας κατά τη διάρκεια της πορείας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης και πορείας για τον απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση του δημοσιογράφου του The Press Project Θάνου Καμήλαλη έχει προσαχθεί αναίτια ο Σωτήρης Λαπιέρης, δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου που εμφανίζεται σε σχετικό βίντεο να δέχεται την ωμή επίθεση των αστυνομικών.

Νωρίτερα, η δικηγόρος Αναστασία Σταυροπούλου, επιδεικνύοντας επανειλημμένα την δικηγορική της ταυτότητα, δέχεται 4-5 φορές επίθεση με χτυπήματα και σπρωξιές. Στο σημείο είναι και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜεΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, που επίσης σπρώχνεται από τα ΜΑΤ όπως και άλλοι πολίτες και δικηγόροι που είχαν δηλώσει την ιδιότητα του και ζητούν απλώς εξηγήσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του documentonews.gr επίθεση με γκλοπ δέχτηκε και στέλεχος της νεολαίας του ΜέΡΑ25.

Διαβάστε επίσης: Όργιο καταστολής – Απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στην πορεία για τον Γιάννη Μιχαηλίδη (Photos-Video)

 

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση και το βίντεο:

Πριν λίγο, μετά την άγρια καταστολή της πορείας αλληλεγγύης στον Γιάννη Μιχαηλίδη.
Έχει προσαχθεί αναίτια ο Σωτήρης Λαπιέρης, δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου που εμφανίζεται σε σχετικό βίντεο να δέχεται την ωμή επίθεση των αστυνομικών. Νωρίτερα, η δικηγόρος Αναστασία Σταυροπούλου, επιδεικνύοντας επανειλημμένα την δικηγορική της ταυτότητα, δέχεται 4-5 φορές επίθεση με χτυπήματα και σπρωξιές.
Στο σημείο είναι και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜεΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, που επίσης σπρώχνεται από τα ΜΑΤ όπως και άλλοι πολίτες και δικηγόροι που είχαν δηλώσει την ιδιότητα του και ζητούν απλώς εξηγήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter