Σύνταγμα: Επεισόδια και δακρυγόνα σε διαδήλωση αντιεμβολιαστών – Ακροδεξιά σύμβολα και τρικάκια στη συγκέντρωση (Photos & Video)

Σύνταγμα: Επεισόδια και δακρυγόνα σε διαδήλωση αντιεμβολιαστών – Ακροδεξιά σύμβολα και τρικάκια στη συγκέντρωση (Photos & Video)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων στο Σύνταγμα, από την οποία δεν έλειψε η παρουσία ακροδεξιών στοιχείων.

Παράλληλα, σημειώθηκαν επεισόδια με την αστυνομία να προχωρά σε ρίψη δακρυγόνων αλλά και χρήση αύρας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε περισσότερες από πέντε προσαγωγές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα 3.500 διαδηλωτές. Όταν τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν από την λεωφόρο Αμαλίας, γιατί παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία, άρχισαν να πετούν προς την πλευρά των αστυνομικών μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. ενώ ακολούθησαν ρίψεις νερού και χρήση χημικών από την αστυνομία «έκαναν ρίψεις νερού με το ειδικό όχημα και περιορισμένη χρήση χημικών».

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν το απόγευμα και στα Προπύλαια, όπου είχαν συγκεντρωθεί άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στη σημερινή κινητοποίηση, όπως συνέβη σε αυτή της περασμένης Τετάρτης, έλαβαν μέρος, μεταξύ άλλων, και πολίτες οι οποίοι κρατούσαν εικόνες, σταυρούς αλλά και ακροδεξιά σύμβολα.

Επίσης, στη διαμαρτυρία φαίνεται ότι βρέθηκαν υποστηρικτές του κόμματος του υπόδικου χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, ενώ παράλληλα βρέθηκαν και τρικάκια της ακροδεξιάς ομάδας Propatria.

Συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έλαβαν χώρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως στη Θεσσαλονίκη, με τους πολίτες να συγκεντρώνονται στον Λευκό Πύργο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter