Σύνταγμα: Η προειδοποιητική ανάρτηση του 38χρονου με την καραμπίνα

Σύνταγμα: Η προειδοποιητική ανάρτηση του 38χρονου με την καραμπίνα

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με τον 38χρονο που συνελήφθη στη Βουλή και ο οποίος με καραμπίνα καλούσε σε πραξικόπημα προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Φαίνεται πως ο άνδρας είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο Instagram με την οποία προειδοποιούσε σχετικά με την παράνομη κίνηση στην οποία έμελλε να προβεί.

«Πραξικόπημα στη Βουλή, βασιλιάς Μίνωας, δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Β.Σ. μόνος μου έρχομαι οπλισμένος στη Βουλή» έγραφε στην ανάρτησή του ο 38χρονος και συνέχιζε λέγοντας: «Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελεις, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία».

Ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αφού στις 2.55 βρέθηκε οπλισμένος έξω από τη Βουλή ενώ οι διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας ανέλαβαν δράση στις 4:29 το πρωί και στις 4:41 με την συνδρομή της ΕΚΑΜ ο άνδρας συνελήφθη.

Μαζί του έφερε χριστιανικές εικόνες και σάκο του ελληνικού στρατού, καθώς και πανό στο οποίο έγραφε ότι είναι ο Βασιλιάς Μίνωας καλώντας σε πραξικόπημα.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Σύνταγμα: Ημίγυμνος με καραμπίνα και… κουβέρτα – μαξιλάρι μπροστά στη Βουλή (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter