Σύνθημα για συμμετοχή στις εκλογές από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Σύνθημα για συμμετοχή στις εκλογές από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Την άποψη ότι «ένα τέτοιο κρίσιμο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή» εξέφρασε για τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 Λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 74ο εκλογικό τμήμα, στο 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ικτίνου, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν και δήλωσε: «είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι ο ελληνικός λαός, ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, θα αποφασίσουν το σωστό, έτσι ώστε να έχουμε τέσσερα χρόνια δημιουργίας, ανάπτυξης και χαμόγελου μπροστά μας».

Ο κ. Ζέρβας επισήμανε ότι «σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος εκλογικών αναμετρήσεων», ανέφερε ότι «πριν από περίπου ένα μήνα είχαμε τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και για το ευρωκοινοβούλιο» και σημείωσε ότι «σήμερα ο ελληνικός λαός επιλέγει την κυβέρνησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

«Θέλω να πιστεύω ότι ο κύκλος αυτός θα κλείσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε πίσω μας μια δεκαετία δύσκολη για τον ελληνικό λαό για όλους εμάς. Πιστεύω ότι όλοι μαζί, αποφασισμένοι, ενωμένοι θα έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια δημιουργίας, τέσσερα χρόνια ανάπτυξης» πρόσθεσε.

Συνεχάρη, τέλος, όλους όσοι συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και κυρίως τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, που, όπως είπε, δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter