«Συντονιστής πίτας» η νέα δραστηριότητα του Γιάννη Πρετεντέρη

Αστείρευτα είναι τα εργασιακά προσόντα του Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος -όπως ενημερωνόμαστε- θα περάσει σε άλλες δραστηριότητες.

Αυτή τη φορά θα μεταλλαχθεί σε «συντονιστής πίτας», κάτι όπως λέμε «εκπρόσωπος τάφου».

Αυτό μας ενημερώνει και ο Δήμος Κηφισιάς όπου η πρόσκληση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκη αναφέρει πως την κοπή της πίτας στις 8 Ιανουαρίου του Σωτήριου Έτους(λόγω Μητσοτάκη) 2020 θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Αντιλαμβανόμαστε πως έχετε τις απορίες, αν συντονίσει το κόψιμο, τον αριθμό των τεμαχίων, πόσα κομμάτια θα πάνε στον Χριστό, πόσα στην Παναγία, πόσα στο σπίτι της ΝΔ πέτρα να μην ραγίσει, στον ιδιοκτήτη του σπιτιού Κυριάκο Μητσοτάκη ή στους υπουργούς.

Μπορεί να επιβλέψει και για το αρμονικό κόψιμο, το μέλωμα ή την άχνη στους κουραμπιέδες…

Άλλες κακές γλώσσες λένε πως θα κρατήσει το μαχαίρι, θα κάνει service ο ίδιος ως δημοσιογραφικός Τσιτσιπάς.

Μπορεί και να πηγαινοφέρνει τα πιάτα ή να προλογίζει ένα-ένα κομμάτι...

Εμείς να χαρούμε πως με ΝΔ στο τιμόνι δημιουργούνται ευφάνταστες θέσεις εργασίας αλλά προσοχή μην πέσει η πολύτιμη σκόνη στο πάτωμα…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.