Συντριβή αεροσκάφους στην Ινδία: Τουλάχιστον 14 νεκροί και δεκάδες τραυματίες (Photos – Video)

Συντριβή αεροσκάφους στην Ινδία: Τουλάχιστον 14 νεκροί και δεκάδες τραυματίες (Photos – Video)

Τουλάχιστον δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 35 τραυματίστηκαν από τη συντριβή αεροσκάφους της εταιρείας Air India Express στο αεροδρόμιο της Καλικούτ, σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση από τον αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν τουλάχιστον 14 νεκροί, Άλλοι 15 επιβάτες έχουν τραυματιστεί σοβαρά», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αμπντούλ Καρίμ, αξιωματούχου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Μας ανέφεραν ότι όλοι όσοι επέζησαν του δυστυχήματος τραυματίστηκαν», επισήμανε ένας άλλος αξιωματικός της αστυνομίας, ο Σουτζίτ Ντας, κάνοντας λόγο για «τουλάχιστον 89 ανθρώπους» που νοσηλεύονται στην Καλικούτ, στην πολιτεία Κεράλα, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Το αεροσκάφος της εταιρείας Air India Express ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο της πόλης Καλικούτ, στην Κεράλα, εν μέσω καταιγίδας και κόπηκε στα δύο,

«Είμαστε ακόμη στη διαδικασία της έρευνας και διάσωσης», σημείωσε ωστόσο ο αστυνομικός διευθυντής της Καλικούτ, Αμπντούλ Καρίμ. Παράλληλα, το υπουργείο πολιτικής αεροπορίας διευκρίνισε ότι δεν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αεροσκάφος που μετέφερε 191 επιβάτες και πλήρωμα, μεταξύ αυτών και δέκα μικρά παιδιά.

Το αεροπλάνο, που εκτελούσε πτήση από το Ντουμπάι, ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε σε ένα γειτονικό χωράφι, σε βάθος 10 μέτρων, με αποτέλεσμα να κοπεί η άτρακτός του στα δύο.

Η πτήση αυτή είχε οργανωθεί από την κυβέρνηση της Ινδίας για τον επαναπατρισμό Ινδών πολιτών που είχαν εγκλωβιστεί λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του νέου κορονοϊού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter