Συντριβή των «πράσινων» στην καυτή Τούμπα με 4-0

Συντριβή των «πράσινων» στην καυτή Τούμπα με 4-0

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ήταν ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος πέτυχε δύο απίθανα γκολ στο 8′ και στο 51′. Με άλλα δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Παναθηναϊκό που δεν μπήκε ποτέ στο ματς.

Τα άλλα δύο τέρματα της αναμέτρησης που μόνο κατ΄όονμα ήταν ντέρμπι, τα πέτυχαν ο Κουλούρης με πέναλτι στο 67′ και ο Πρίγιοβιτς στο 77′. Οι δύο ομάδες πάντως τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες  μετά τις αποβολές των Ινσούε, και Μακ.

Συγκεκριμένα, ο  ΠΑΟΚ έκανε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δικό του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το 4-0 μπροστά σε περισσότερους από 25.000 θεατές είναι η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη των «ασπρόμαυρων» απέναντι στους «πράσινους», μια νίκη που ισοδυναμεί με την έβδομη σε ισάριθμα φετινά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά με μια διαφορά…

Οι προηγούμενες έξι νίκες ήρθαν στην άδεια και έρημη Τούμπα. Η έβδομη (και καλύτερη) παράσταση και νίκη σημειώθηκε σε μια Τούμπα από τα παλιά, μπροστά στο ασπρόμαυρο κοινό, που ζούσε και ανέπνεε εδώ και πολλές για αυτό το ματς.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter