Συρεγγέλα στη θέση Μαρινάκη – Νέα γραμματέας στη Νέα Δημοκρατίας

Συρεγγέλα στη θέση Μαρινάκη – Νέα γραμματέας στη Νέα Δημοκρατίας

Στην καθυστερημένη αντικατάσταση του Παύλου Μαρινάκη στη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας προχωρά το Μοσχάτο, επιλέγοντας την πρώην υφυπουργό Δημογραφικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα.

Τέλος στην μακρά διπλοθεσία της ταυτόχρονης διατήρησης της θέσης του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και του κυβερνητικού εκπροσώπου μπαίνει για τον Παύλο Μαρινάκη, με την επιλογή της Μαρίας Συρεγγέλα, που ήταν και το πρόσωπο που προωθούνταν το τελευταίο διάστημα για τη θέση.

Ο Π. Μαρινάκης είχε επιλεγεί προσωπικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη θέση τον Δεκέμβριο του 2021, αφού προηγουμένως ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας τον είχε τοποθετήσεις πρόεδρο της νεολαίας του κόμματος, πίσω στο 2016 όταν και με την ανάληψη της ηγεσίας των γαλάζιων καθαίρεσε την προηγούμενη, ενώ ακόμα πιο πίσω είχε μακρά πορεία στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ.

Η Μαρία Συρεγγέλα κράτησε από τον Ιανουάριο του 2021 έως τις εκλογές του περασμένου Μαΐου το χαρτοφυλάκιο της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με αρμοδιότητα για θέματα Ισότητας, Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter