Συρία: Σκληρή τουρκική απάντηση με καταρρίψεις αεροπλάνων και βομβαρδισμό στρατωτικού αεροδρομίου (Videos)

Συρία: Σκληρή τουρκική απάντηση με καταρρίψεις αεροπλάνων και βομβαρδισμό στρατωτικού αεροδρομίου (Videos)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η τουρκική αντεπίθεση στο συριακό έδαφος μετά το πρόσφατο οδυνηρό πλήγμα που δέχτηκαν οι ένοπλες δυνάμεις της στη Συρία με τουλάχιστον 55 νεκρούς στρατιώτες. 

Οι τουρκικές δυνάμεις σήμερα στοχοθέτησαν και αχρήστευσαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ναϊράμπ, στην επαρχία του Χαλεπιού, στη βόρεια Συρία, μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

Επίσης, νωρίτερα ανακοινώθηκε από το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας. ότι δύο συριακά μαχητικά Su-124 καταρρίφθηκαν στην επαρχία του Ιντλίμπ, 

“Δύο συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας καταστράφηκαν, το ένα από αυτά είχε καταρρίψει το μη επανδρωμένο αεροσκάφος μας. Δύο μαχητικά Su-24 καταρρίφθηκαν”, ανέφερε η ανακοίνωση αυτή, χωρίς να διευκρινίζει ποιος έβαλε εναντίον στόχων στη Συρία.

Νωρίτερα, το συριακό πρακτορείο SANA μετέδωσε ότι δύο συριακά μαχητικά καταρρίφθηκαν και ότι οι πιλότοι τους διασώθηκαν. Νωρίτερα, η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι συριακές δυνάμεις κατέρριψαν, κοντά στην πόλη Σαρακέμπ, κατέρριψαν ένα τουρκικό drone που ανήκε σε “τρομοκρατική οργάνωση”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter