ΣΥΡΙΖΑ: «Αδύναμος ο Μητσοτάκης- Δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο»

ΣΥΡΙΖΑ: «Αδύναμος ο Μητσοτάκης- Δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο»

Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ η οποία συνεχίζει να σιωπά για το ζήτημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου εξαπολύει με νέα του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο κ. Μητσοτάκης δυο μέρες τώρα καλύπτει και δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επανερχόμενος για δεύτερη ημέρα στην υπόθεση και σχολιάζοντας την εκκωφαντική σιωπή από πλευράς του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης της ΝΔ μπροστά στη φασιστικής έμπνευσης διακίνηση από τον βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της λίστας με ονόματα πεντάχρονων μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας στοχοποιώντας τα παιδιά που είχαν ονόματα τα οποία δεν έμοιαζαν ελληνικά.

 «Επιβεβαιώνει ότι είναι ένας αδύναμος Πρωθυπουργός, που φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο» τονίζει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.
«Όσο για τη Δικαιοσύνη, συνεχίζει να κωφεύει για τη σωρεία αδικημάτων από τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων και τη στοχοποίηση τους με τον ρατσιστικό οχετό του βουλευτή της ΝΔ. Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter