ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση η ανάγκη εισαγγελικής παρέμβασης μετά τις αποκαλύψεις του Guardian

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση η ανάγκη εισαγγελικής παρέμβασης μετά τις αποκαλύψεις του Guardian

«Το κυβερνητικό σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ρίχνει βαριά τη σκιά του στη δημόσια ζωή», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις αποκαλύψεις του Guardian για τη δράση ομάδας Ισραηλινών σχετικά με τη χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε περισσότερες από 30 χώρες, αλλά και τις αναφορές περί ύπαρξης παραρτήματος και στην Ελλάδα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι γίνεται πλέον άμεση η ανάγκη για παρέμβαση της δικαιοσύνης, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν σκοτεινές παρεμβάσεις στην εκλογική διαδικασία του 2023.

«Καμιά σκοτεινή παρέμβαση δεν μπορεί να ακυρώσει την θέληση των Ελλήνων πολιτών για Δικαιοσύνη και την πολιτική αλλαγή που έρχεται», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε σχετικά: Αποκάλυψη Guardian: Χειραγώγηση εκλογών σε δεκάδες χώρες από Ισραηλινούς με χακάρισμα και διασπορά fake news – Παρουσία και στην Ελλάδα

Σόφι Ιν΄τ Βελντ για αποκάλυψη Guardian: Να ερευνηθούν άμεσα οι ισχυρισμοί για παρέμβαση στις ελληνικές εκλογές

Αναλυτικά:

Σήμερα ο Guardian αποκαλύπτει τη δράση ομάδας Ισραηλινών συμβούλων, της «Team Jorge», η οποία είχε επιδοθεί σε συντονισμένη χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε 30 χώρες.

Μετά την αποκάλυψη για τη συνεργασία της Majoritas με τη ΝΔ το 2019 για τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος, σήμερα αποκαλύπτεται ότι και η «Team Jοrge» διαθέτει ομάδα κρούσης στην Ελλάδα.

Το κυβερνητικό σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ρίχνει βαριά τη σκιά του στη δημόσια ζωή. Η είσοδος της χώρας σε προεκλογική περίοδο κάνει ακόμα πιο άμεση την ανάγκη για εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διερευνηθούν οι αποκαλύψεις του διεθνούς Τύπου στην πτυχή που αφορά στην χώρα μας. Καμιά σκοτεινή παρέμβαση δεν μπορεί να ακυρώσει την θέληση των Ελλήνων πολιτών για Δικαιοσύνη και την πολιτική αλλαγή που έρχεται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter