ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητος, διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητος, διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης

Δριμεία κριτική άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το απογευματινό διάγγελμά του.

«Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά και ότι έχει αποτύχει και ότι έχει χάσει την αξιοπιστία του και ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν, γιατί πλέον δεν τον ακούνε οι πολίτες. Προσπαθεί απλά να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι για ακόμη μια φορά η εμφάνιση του πρωθυπουργού ήταν «εκτός τόπου και χρόνου».

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώσεις δίχως ίχνος αυτοκριτικής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Υποχρεωτικός εμβολιασμός στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων – Μόνο εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους εστίασης

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για πολλοστή φορά αμετανόητος, διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του για τη διαχείριση της πανδημίας.

Για να μην παραδεχθεί πως απέτυχε στο στόχο για 70% ανοσία ως τον Ιούνιο, απλά τον αναδιατυπώνει με λαθροχειρίες, μιλώντας για εμβολιασμό του 70% ως το τέλος του καλοκαιριού, λες και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Πέρα από τον εμβολιασμό των υγειονομικών, ο οποίος αποτελεί μονόδρομο για την προστασία των ασθενών, ανακοίνωσε πως οι κλειστοί χώροι στην εστίαση θα λειτουργούν μόνο για τους εμβολιασμένους, πετώντας πάλι το μπαλάκι της αποτυχίας του στους καταστηματάρχες. Επιμένει στα διχαστικά προνόμια των εμβολιασμένων, όταν έχει εμβολιαστεί μόνο το 45% των πολιτών σε μεγάλο βαθμό με δική του υπαιτιότητα.

Διότι ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά και ότι έχει αποτύχει και ότι έχει χάσει την αξιοπιστία του και ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν, γιατί πλέον δεν τον ακούνε οι πολίτες. Προσπαθεί απλά να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter