ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγει η αυλαία του Συνεδρίου – «Πρέπει να έρθει ο Αλέξης» λέει ο Γιώργος Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγει η αυλαία του Συνεδρίου – «Πρέπει να έρθει ο Αλέξης» λέει ο Γιώργος Τσίπρας

Ξεκινά σήμερα το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη. «Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είμαστε το μόνο κόμμα που κάνει πραγματική αντιπολίτευση. Και γι΄αυτό θα αρχίσουμε όλη μαζί τη μεγάλη πορεία για την προοδευτική αντεπίθεση. Την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη ο κόσμος τώρα» τόνισε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόεδρος του Συνεδρίου, θα είναι ο Πάνος Ρήγας, ο οποίος εκλέχθηκε χθες το βράδυ από την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου. Στην ψηφοφορία ο Πάνος Ρήγας επικράτησε με 24-14 του Νίκου Μαδεμλή.

Όπως αποκάλυψε χθες το documentonews.gr, υπάρχει περίπτωση να κατατεθεί κείμενο το οποίο θα προτείνει εκλογές σε 2 βδομάδες για νέα Κεντρική Επιτροπή και άρα, νέα Πολιτική Γραμματεία. Από την πλευρά του προέδρου, λένε εμφατικά πως δεν έχουν σχέση με μια τέτοια πρωτοβουλία. Η προσπάθεια για συλλογή υπογραφών έχει ξεκινήσει και μένει να φανεί αν το εγχείρημα προχωρήσει.

Σήμερα θα μιλήσουν οι Γραμματείς του κόμματος και οι εκπρόσωποι των άλλων πολιτικών κομμάτων, ως είθισται.

«Πρέπει να έρθει ο Τσίπρας»

«Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να είναι παρών στο Συνέδριο και να πει τη γνώμη του», δήλωσε στον Real FM ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιώργος Τσίπρας.

«Αν απουσιάσει, θα είναι εκκωφαντική η απουσία του. Είναι το πρώτο συνέδριο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, νομίζω ότι έχει υποχρέωση να είναι παρών» είπε και συμπλήρωσε: «Έχει κρατήσει μια υποδειγματικά ουδέτερη στάση, τώρα πιστεύω ότι πρέπει να είναι παρών στο Συνέδριο, πρέπει να πει τη γνώμη του, για ό,τι νομίζει αυτός, να πει τη γνώμη του».

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα Κασσελάκη ενόψει Συνεδρίου: «Αρχίζουμε όλοι μαζί την προοδευτική αντεπίθεση» (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται πρόταση για άμεση εκλογή νέας ΚΕ και ΠΓ – Το διαψεύδει ο Στ. Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Με ομιλία Κασσελάκη ξεκινά την Πέμπτη το Συνέδριο – Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι την Κυριακή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter