ΣΥΡΙΖΑ: Αντεπίθεση με εξωστρέφεια – Τρεις εκδηλώσεις και τέσσερα Αναπτυξιακά Συνέδρια στο πρόγραμμα

ΣΥΡΙΖΑ: Αντεπίθεση με εξωστρέφεια – Τρεις εκδηλώσεις και τέσσερα Αναπτυξιακά Συνέδρια στο πρόγραμμα

Να αφήσει πίσω του τις εσωκομματικές έριδες και τα φαινόμενα εσωστρέφειας επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Στην Κουμουνδούρου το επόμενο χρονικό διάστημα έχουν προγραμματίσει αρκετές δράσεις, οι οποίες φυσικά θα πολλαπλασιαστούν ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Ακρίβεια, Φορολογικό και Στεγαστική πολιτική

Αύριο το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ακρίβεια και τα φορολογικά θέματα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου μεταξύ άλλων, θα μιλήσει και ο Στέφανος Κασσελάκης. Θα κατατεθούν οι φορολογικές προτάσεις του κόμματος τόσο για τους ιδιώτες, όσο και για τις επιχειρήσεις, ενώ αναμένεται να αποκαλυφθεί και μέρος του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την καταπολέμηση της ακρίβειας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύουν το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των δέκα πρώτων χωρών από πλευράς πληθωρισμού παγκοσμίως, στην ίδια λίστα με την Αργεντινή, τα Μαλάουι και τη Ζιμπάμπουε…

Σύμφωνα με την Κομισιόν και τη Eurostat, μόνο η Μάλτα έχει υψηλότερο πληθωρισμό τροφίμων έναντι της Ελλάδας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ξεπερνάμε στη σχετική λίστα και την Ουκρανία.

Επίσης, ετοιμάζεται εκδήλωση και για τη στεγαστική κρίση. Μελετώνται προτάσεις που θα δίνουν -υπό προϋποθέσεις- φοροαπαλλαγές στους ιδιοκτήτες και στους ενοικιαστές, που θα αξιοποιούν την εκκλησιαστική και τη δημόσια περιουσία, που θα διευκολύνουν τα νέα ζευγάρια και τους δημοσίους υπαλλήλους της επαρχίας, και που θα δίνουν κίνητρα για ανακαινίσεις για πιο «πράσινα» και πιο προσβάσιμα σπίτια σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Για όλα αυτά ετοιμάζονται καμπάνιες, ενώ οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον 6ο όροφο της Κουμουνδούρου…

Έναρξη προεκλογικής περιόδου

Την Πέμπτη το απόγευμα ξεκινά επισήμως η προεκλογική περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των κρίσιμων ευρωεκλογών. Ο Στέφανος Κασσελάκης (πιθανότατα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) θα παρουσιάσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος, ενώ αναμένεται να θίξει και ζητήματα για το Κράτος Δικαίου. Υπενθυμίζεται πως δεν θα παρουσιαστεί, ούτε θα μιλήσει κάποιος υποψήφιος ευρωβουλευτής, αφού το ευρωψηφοδέλτιο θα καταρτιστεί μετά από εσωκομματική διαδικασία στα μέσα Απριλίου.

Αναπτυξιακά Συνέδρια

Τον Απρίλιο θα διεξαχθούν δύο Αναπτυξιακά Συνέδρια, ένα στην Πάτρα και ένα στην Κρήτη (πιθανότατα στο Ηράκλειο). Τον Μάιο θα διεξαχθούν άλλα δύο, ένα στην Κεντρική Μακεδονία (στη Θεσσαλονίκη) και ένα στην Ανατολική Μακεδονία.

Έχουν ήδη διεξαχθεί δύο Συνέδρια, ένα στην Κοζάνη και ένα στη Λάρισα. Από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε πως με αυτόν τον τρόπο το κόμμα αφουγκράζεται καλύτερα τα προβλήματα της κοινωνίας και μπορεί να προτείνει εξειδικευμένες λύσεις ανά περιοχή…

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Κασσελάκη-Αγγελούδη: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο ή χθες το βράδυ

Στέφανος Κασσελάκης – Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: «Πάμε πολύ καλά, μεγαλώνουμε συνεχώς»

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση κατά Κασσελάκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter