ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτα τα παιγνίδια της ΝΔ με τους θεσμούς εν ονόματι της προστασίας τους

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτα τα παιγνίδια της ΝΔ με τους θεσμούς εν ονόματι της προστασίας τους

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχετικά με την τελευταία ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, στο περιθώριο της παραίτησης του πρώην πλέον προέδρου του Α1 Τμήματος του Ανώτατου Δικαστηρίου Χρήστου Τζανερίκου από το δικαστικό σώμα αλλά και των αποκαλύψεων του documentonews.gr για συνάντηση του τελευταίου με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στο πλαίσιο του κυβερνητικού briefing της Δευτέρας.

«Τρεις αλλεπάλληλες τροπολογίες για τον αποκλεισμό των νεοναζί, μία εν κρυπτώ συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, και η παραίτηση του τελευταίου που ακολούθησε, αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να μετατρέπει μία σοβαρή υπόθεση για τη Δημοκρατία σε παρωδία» σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω δήλωσης της εκπροσώπου Τύπου του Πόπης Τσαπανίδου και καταλήγει ως εξής:

«Παιχνίδια με τους θεσμούς εν ονόματι της προστασίας τους, είναι απαράδεκτα και επικίνδυνα».

Αναλυτική η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Τρεις αλλεπάλληλες τροπολογίες για τον αποκλεισμό των νεοναζί, μία εν κρυπτώ συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, και η παραίτηση του τελευταίου που ακολούθησε, αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να μετατρέπει μία σοβαρή υπόθεση για τη Δημοκρατία σε παρωδία. Παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα για άλλη μια φορά στη Δικαιοσύνη.

Με αυτές τις αδιανόητες για μια Δημοκρατία παρεμβάσεις όμως, αυτό που στο τέλος της ημέρας πετυχαίνει είναι να ενισχύσει την Ακροδεξιά. Ας ψηφίσουν έστω και τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που δίνει λύση στο αδιέξοδο με σεβασμό στο Σύνταγμα.

Παιχνίδια με τους θεσμούς εν ονόματι της προστασίας τους, είναι απαράδεκτα και επικίνδυνα.

Διαβάστε επίσης:

Ομολογία Οικονόμου για κυβερνητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη – Επιβεβαιώνεται η συνάντηση Γεραπετρίτη – Τζανερίκου

Παραίτηση – «βόμβα» από τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Χρήστο Τζανερίκο

Συνάντηση Γεραπετρίτη – Τζανερίκου λίγες μέρες πριν την παραίτηση: Παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ή φιλική συνάντηση;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter