ΣΥΡΙΖΑ: «Απαράδεκτες» οι δηλώσεις Γεωργιάδη – Τζανακόπουλος: «Είστε και Αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτός από troll στο Twitter

ΣΥΡΙΖΑ: «Απαράδεκτες» οι δηλώσεις Γεωργιάδη – Τζανακόπουλος: «Είστε και Αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτός από troll στο Twitter

«Απαράδεκτες, προκλητικές και δυσφημούν τη χώρα»: με τον τριπλό αυτό χαρακτηρισμό, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ‘Αδωνη Γεωργιάδη, στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο σχόλιό του το κυβερνών κόμμα, «ο Άδωνης Γεωργιάδης κάλεσε τους διεθνείς επενδυτές «να αγοράσουν Ελλάδα τώρα, που οι τιμές είναι χαμηλές»! Τέτοιες αναφορές δεν εξευτελίζουν μόνο τον ίδιο, αλλά και το κόμμα του και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τζανακόπουλος: “Σοβαρευτείτε. Είστε και Αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτός από troll στο Twitter…”

Συνέχεια στις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για τις δηλώσεις του “αγοράστε Ελλάδα τώρα που είναι φθηνά” και για τις οποίες του καταλόγισε ότι “ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να ασκήσει επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα”, έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας εκ νέου, αυτή τη φορά μέσω Twitter, στον ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

“Κύριε @AdonisGeorgiadi σοβαρευτείτε. Είστε και Αντιπρόεδρος της @NeaDemokratia εκτός από troll στο twitter…”, σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Πρόκειται ουσιαστικά για απάντηση στο σχόλιο προσβλητικού ύφους που είχε προηγηθεί μέσω Twitter εκ μέρους του κ. Γεωργιάδη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: “@d_tzanakopoulos Πρέπει να είσαι αληθινά ανόητος αν από αυτή την συνέντευξη κατάλαβες αυτό. Φαντάσου να έλεγα “πουλήστε Ελλάδα” τί θα έλεγες”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter