ΣΥΡΙΖΑ: Από Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία αρχίζουν τα περιφερειακά συνέδρια

ΣΥΡΙΖΑ: Από Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία αρχίζουν τα περιφερειακά συνέδρια

Οι περιφέρειες Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας θα φιλοξενήσεουν τα δύο πρώτα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που θα γίνονται το επόμενο δίμηνο στις περιφέρειες της χώρας.

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι συγκροτήθηκε η επιτροπή στελεχών του κόμματος για τον σχεδιασμό και διεξαγωγή των αναπτυξιακών συνεδρίων και τέθηκε το πλαίσιο των προτεραιοτήτων για τον σχεδιασμό της περιφερειακής ανάπτυξης, με τη μέγιστη δυνατή συνεργασία και αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων σε κάθε περιφέρεια, την εμπλοκή κάθε συλλογικού φορέα αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη.

«Κύριος στόχος αποτελεί η απάντηση στο πρόβλημα της αποεπένδυσης σε ζωτικής σημασίας εθνικές υποδομές και δραστηριότητες κατά τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Η ανάδειξη των αιτίων και των παραγόντων που έβαλαν χειρόφρενο στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, που κράτησαν χαμηλή την παραγωγικότητα και ευθύνονται για τη γήρανση και την εικόνα των παραμελημένων σχολείων, των νοσοκομείων, των δημοσίων υποδομών, για τις ανισότητες, την ερήμωση των χωριών και την συμφόρηση στις πόλεις» τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter