ΣΥΡΙΖΑ: «Απόλυτος εμπαιγμός εργαζόμενων και επιχειρήσεων στον τουρισμό»

ΣΥΡΙΖΑ: «Απόλυτος εμπαιγμός εργαζόμενων και επιχειρήσεων στον τουρισμό»

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε «θλιβερή» την παρουσία του υπουργού Τουρισμού στο BBC, σημειώνοντας ότι ακολούθησε η «θλιβερή απόδειξη» για το γεγονός πως ο τουρισμός «ανοίγει και φέτος χωρίς σχέδιο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ «κατακεραυνώνει» την κυβέρνηση για το γεγονός πως ανακοίνωσε τα μέτρα της επανεκκίνησης του τουρισμού στις 13 Μαΐου, δύο ημέρες πριν από το επίσημο άνοιγμα.

«Η προχειρότητα και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΝΔ κοστίζουν στον ελληνικό τουρισμό», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη θλιβερή παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη στο BBC, στην οποία εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, ακολουθεί η θλιβερή απόδειξη πως ο ελληνικός τουρισμός ανοίγει -και φέτος- χωρίς σχέδιο.

Οι «άριστοι» της κυβέρνησης στις 13 Μαΐου ανακοινώνουν τα μέτρα, με τα οποία ο ελληνικός τουρισμός θα ανοίξει στις…15 Μαΐου.

Πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό του κλάδου, αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους για δεύτερη συνεχή τουριστική σεζόν.

Οι ιθύνοντες του «επιτελικού κράτους» στρουθοκαμηλίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή, άλλοτε κάνοντας πειράματα και άλλοτε αδιαφορώντας για τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία, παρότι τους είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει.

Η προχειρότητα και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΝΔ κοστίζουν στον ελληνικό τουρισμό.

Η ευθύνη για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν ανήκει στο ακέραιο στον κ. Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter