ΣΥΡΙΖΑ: Ας μη μας θυμίζει ο Μητσοτάκης πώς έγινε αρχηγός της ΝΔ – Χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ: Ας μη μας θυμίζει ο Μητσοτάκης πώς έγινε αρχηγός της ΝΔ – Χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον Σαμαρά

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το θέμα της ηγεσίας του κόμματος. Θυμίζει τα περιστατικά που οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μειμαράκη.

Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Τσίπρας προτιμά να παραμένει κολλημένος “με τους λίγους” στην καρέκλα, παρά να εκτεθεί στην “κρίση των πολλών”. Τόσο εμπιστεύεται την κρίση τους. Ζαλισμένος στον χορό των “έξι βημάτων”, δηλώνει ότι δεν χρειάζεται “καμία εκλογή από τη βάση”…

Σε αντίθεση με την απευθείας εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν 405.000 συμπολίτες μας και την καθιέρωση μέσα από το καταστατικό του κόμματός μας, θητείας για τον πρόεδρο.Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν τι είναι προοδευτικό και τι όχι»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter