ΣΥΡΙΖΑ: Αθλιότητες Χρυσοχοΐδη για να καλύψει τις αγριότητες των ΜΑΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Αθλιότητες Χρυσοχοΐδη για να καλύψει τις αγριότητες των ΜΑΤ

Επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή ανακοίνωση του με την οποία επιχειρεί να καλύψει τις βαρβαρότητες των ΜΑΤ στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Τον κατηγορεί για θράσος και διασπορά fake news. Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Δύο ολόκληρες μέρες μετά την ακραία καταστολή στην πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο και περισσότερες από 24 ώρες μετά από την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε, όχι μόνο για να καλύψει αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας. Τόλμησε όμως και κάτι ακόμη: Ισχυρίστηκε πως οι εικόνες διαπόμπευσης των διαδηλωτών και χρήσης ακραίας βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις είναι… οφθαλμαπάτη και συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ!

Το θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη αγγίζει τα όρια της αθλιότητας. Ωστόσο, δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Φαίνεται πως, προκειμένου να υπηρετήσει το δόγμα “Νόμος και Τάξη” του κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός Προ.Πο. είναι διατεθειμένος να ισχυριστεί ακόμα κι ότι οι γάιδαροι πετάνε. Τα θέματα, όμως, που αφορούν τον πυρήνα του κράτους δικαίου είναι πολύ σοβαρά. Αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να τα διαχειριστεί διασπείροντας fake news και προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά γελασμένη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter