ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα εκλογικά κέντρα για τις προκριματικές εκλογές – Η λίστα

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα εκλογικά κέντρα για τις προκριματικές εκλογές – Η λίστα

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τη λίστα με τα εκλογικά κέντρα στα οποία τα μέλη του κόμματος μπορούν να αναδείξουν  τους υποψηφίους για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Τα εκλογικά κέντρα

Πώς θα διεξαχθούν οι προκριματικές εκλογές

Οι εκλογές θα γίνουν υβριδικά στις 14 Απριλίου. Και με κάλπη, και διαδικτυακά μέσω του iSYRIZA. Εκτός από τα μέλη, δικαίωμα ψήφου θα έχουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τη μέρα των εκλογών θα συμπληρώνουν στα εκλογικά τμήματα τη σχετική φόρμα φίλου. Αντίστοιχα, κάποιος που το επιθυμεί, θα μπορεί να εγγραφεί και μέλος.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα στο σάιτ του iSYRIZA μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, και όχι μέχρι σήμερα, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Εκτός από τα μέλη, δικαίωμα ψήφου θα έχουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τη μέρα των εκλογών θα συμπληρώνουν στα εκλογικά τμήματα τη σχετική φόρμα φίλου. Αντίστοιχα, κάποιος που το επιθυμεί, θα μπορεί να εγγραφεί και μέλος.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα στο σάιτ του iSYRIZA μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, και όχι μέχρι σήμερα, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter