ΣΥΡΙΖΑ: «Βιομηχανία απευθείας αναθέσεων η γενική γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής»

ΣΥΡΙΖΑ: «Βιομηχανία απευθείας αναθέσεων η γενική γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής»

Για “βιομηχανία απευθείας αναθέσεων” καταγγέλλει την γενική γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ και την επικεφαλής τη Σοφία Νικολάου.

Συγκεκριμένα σε σημερινή του ανακοίνωση ο αναπληρωτής εκπρόσωπος  Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης αναφέρει: “Η κ. Σοφία Νικολάου συνεχίζει ακάθεκτη. Μετά την ανάθεση προμήθειας μασκών στις φυλακές σε εταιρεία με αναρτήσεις αυτοκινήτων(!) και την ανάθεση προμήθειας μασκών και αντισηπτικών σε μπακάλικο(!), η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε σε νέα εξίσου προκλητική απευθείας ανάθεση, αυτή τη φορά γαντιών νιτριλίου για όλα τα καταστήματα κράτησης της χώρας, με προφανή υπερκοστολόγηση. 

Ενώ στις 18 Νοεμβρίου η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τα ίδια ακριβώς γάντια, προχώρησε σε απευθείας ανάθεση με 8,85 ευρώ το κουτί, στις 3 Δεκεμβρίου, μόλις 15 ημέρες μετά, η κυρία Νικολάου προχώρησε σε προμήθεια έναντι 17,50 ευρώ το κουτί, δηλαδή στη διπλάσια τιμή… Για να στηρίξουν το ΕΣΥ και την κοινωνία που στενάζουν υπό το βάρος της πανδημίας, δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Για τις απευθείας αναθέσεις της κυρίας Νικολάου υπάρχουν ολόκληρα στρέμματα. Αυτή ήταν και παραμένει η Ν.Δ.: νεοφιλελεύθερη απέναντι στους πολλούς, κρατικοδίαιτη για τα συμφέροντα των λίγων και εκλεκτών”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter