ΣΥΡΙΖΑ: Εκδικητική απόλυση καταγγέλλει ο Γιώργος Τσίπρας – Τι απαντούν στο documentonews από την Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ: Εκδικητική απόλυση καταγγέλλει ο Γιώργος Τσίπρας – Τι απαντούν στο documentonews από την Κουμουνδούρου

«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Τσίπρας και συνεχίζει:

«Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας.

Σε ό,τι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση».

Τι απαντούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη τονίζουν στο documentonews.gr ότι ο Γιώργος Τσίπρας αντικαταστάθηκε από διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πριν από τις προκριματικές εκλογές για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου, αλλά πληρωνόταν μέχρι και σήμερα, όπου και σταμάτησε η μισθοδοσία του, ώστε να πληρωθεί ο αντικαταστάτης του, Θάνος Μωραϊτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter