ΣΥΡΙΖΑ: Έκθεση ιδεών Ταραντίλη για το κορονο-γεύμα, υπεράνω μέτρων ο Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Έκθεση ιδεών Ταραντίλη για το κορονο-γεύμα, υπεράνω μέτρων ο Μητσοτάκης

«Ο Πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων και των περιορισμών που ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες». Αυτό απαντά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και στη μακροσκελή αλλά αποτυχημένη προσπάθεια να πείσει για την επιλογή του πρωθυπουργού να πλαισιώσει το κορονογεύμα στην Ικαρία.  

Ακολουθεί η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: 

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέδωσε μία ακατανόητη έκθεση ιδεών για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία αντί να παραδεχτεί το εξής απλό: Ο Πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων και των περιορισμών που ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες. Αλήθεια, αν στη θέση του κ. Μητσοτάκη βρισκόταν οποιοσδήποτε άλλος, ο κ. Ταραντίλης δεν θα έκανε λόγο για ανευθυνότητα, κίνδυνο διασποράς του ιού και πρόστιμα;​»

Οι δικαιολογίες Ταραντίλη

«Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Σάββατο τα ακριτικά νησιά Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία προκειμένου να δει από κοντά την πορεία των εμβολιασμών, να συζητήσει για τα τοπικά προβλήματα και να ασχοληθεί με την προώθηση αναπτυξιακών έργων. Η ανακοίνωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί παραβίασης των υγειονομικών μέτρων από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια ενός πρόχειρου και σύντομου γεύματος που προσέφερε σε αυτόν ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, με αναφορά σε “γλέντι στην Ικαρία”, στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Ο κ. Ταραντίλης στην προσπάθειά του να πείσει είπε ότι «ήταν μια πρόσκληση του βουλευτού, την οποία δέχτηκε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιώντας το γεύμα σε υπαίθριο χώρο με χρήση μάσκας, την οποία και έβγαλαν μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter