ΣΥΡΙΖΑ: Ενώ η χώρα πενθεί για τα Τέμπη, Μητσοτάκης και Στάσσης κάνουν δουλειές δισεκατομμυρίων

ΣΥΡΙΖΑ: Ενώ η χώρα πενθεί για τα Τέμπη,  Μητσοτάκης και Στάσσης κάνουν δουλειές δισεκατομμυρίων

«Την ώρα που η χώρα πενθεί ο Μητσοτάκης και Στάσσης κλείνουν άρον άρον δουλειές δισεκατομμυρίων», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταγγέλοντας ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ ενέκρινε την Πέμπτη την εξαγορά έναντι 1,26 δισεκατομμυρίων ευρώ της ENEL Ρουμανίας, εταιρίας που ο ίδιος διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος πριν αναλάβει τη ΔΕΗ.

«Δεν γνωρίζουμε εάν μετά τη βίλα – ανάκτορο στη Τζια, σχεδιάζει να αγοράσει και ολόκληρο το νησί, αλλά να είναι σίγουρος τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μητσοτάκης, ότι θα ελεγχθεί και το τελευταίο ευρώ από το πλιάτσικο» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Την ώρα που όλη η χώρα πενθεί για την τραγωδία των Τεμπών, κάποιοι όχι μόνο συνεχίζουν, αλλά σπεύδουν άρον άρον να κλείσουν δουλειές δισεκατομμυρίων, λίγο πριν τη λαϊκή ετυμηγορία που θα τους στείλει σπίτι τους.

Ο εκλεκτός του κου Μητσοτάκη στη ΔΕΗ, ο κος Στάσης, που μετέτρεψε τη πάλαι ποτέ Δημόσια επιχείρηση σε λαγό στη κούρσα της κερδοσκοπίας ιδιωτικών συμφερόντων, ενέκρινε σήμερα την εξαγορά έναντι 1,26 δις ευρώ της ENEL Ρουμανίας.

Της εταιρείας δηλαδή στην οποία ο ίδιος ήταν CEO πριν αναλάβει τη ΔΕΗ. Και αυτό, παρακάμπτοντας το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για άμεση ενημέρωση στη Βουλή, πριν οποιαδήποτε συμφωνία.

Δεν γνωρίζουμε εάν μετά τη βίλα – ανάκτορο στη Τζια, σχεδιάζει να αγοράσει και ολόκληρο το νησί, αλλά να είναι σίγουρος τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μητσοτάκης, ότι θα ελεγχθεί και το τελευταίο ευρώ από το πλιάτσικο.

Αυτά προς το παρόν.»

Διαβάστε επίσης:

Η ΔΕΗ διαπραγματεύεται την εξαγορά της εταιρίας που ήταν CEO o Στάσσης – Σύγκληση της αρμόδιας Επιτροπής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter