ΣΥΡΙΖΑ: Ένοχη σιωπή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας

ΣΥΡΙΖΑ: Ένοχη σιωπή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας

Την σιγή ιχθύος που τηρούν για μία ακόμη φορά μετά το δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, σε ότι αφορά τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά για τη διάλυση και το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος καυτηριάζει με ανακοίνωσή της ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΑΤΕ έχει καταθέσει αγωγή κατά των κομμάτων και του Ελληνικού Δημοσίου για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

«Η ελληνική κοινωνία που φορτώθηκε το βάρος της ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος έχει κάθε δικαίωμα να λάβει σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις:

Για ποιο λόγο η κυβέρνηση Σαμαρά αποφάσισε τη διάλυση και το ξεπούλημα της ΑΤΕ 3 βδομάδες μετά την κατάθεση της αγωγής της τράπεζας για τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ;

Για ποιο λόγο τα δάνεια των δύο κομμάτων κατέληξαν στο “υγιές” κομμάτι της τράπεζας που περιήλθε στην κατοχή της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ ήταν μη εξυπηρετούμενα;

Για ποιο λόγο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επιλέγουν τη σιωπή;», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Όλη η ανακοίνωση:

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η σιωπή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για τις αποκαλύψεις του πρωτοσέλιδου της “Κυριακάτικης Δημοκρατίας” σε ό,τι αφορά τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά για τη διάλυση και το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, αναδεικνύει την ενοχή τους.

Μία μέρα μετά την αποκάλυψη πως η ΑΤΕ έχει καταθέσει αγωγή κατά των δύο κομμάτων και του Ελληνικού Δημοσίου για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ, και οι κατά άλλα λαλίστατες ηγεσίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πει ούτε μία κουβέντα.

Η ελληνική κοινωνία που φορτώθηκε το βάρος της ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος έχει κάθε δικαίωμα να λάβει σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση Σαμαρά αποφάσισε τη διάλυση και το ξεπούλημα της ΑΤΕ 3 βδομάδες μετά την κατάθεση της αγωγής της τράπεζας για τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Για ποιο λόγο τα δάνεια των δύο κομμάτων κατέληξαν στο “υγιές” κομμάτι της τράπεζας που περιήλθε στην κατοχή της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ ήταν μη εξυπηρετούμενα; Για ποιο λόγο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επιλέγουν τη σιωπή;

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

4/09/2017

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter