ΣΥΡΙΖΑ: Ευρωπαϊκό χαστούκι στην κυβέρνηση η απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την «λίστα Μητσοτάκη-Πέτσα»

ΣΥΡΙΖΑ: Ευρωπαϊκό χαστούκι στην κυβέρνηση η απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την «λίστα Μητσοτάκη-Πέτσα»

«Τόση ελευθεροτυπία θα τη ζήλευε και ο Όρμπαν» αναφέρει στο σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση-ράπισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης για την λίστα Μητσοτάκη-Πέτσα των 20 εκατομμυρίων ευρώ όπου αποκλείστηκε το Documento.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει το Συμβούλιο της Ευρώπης: «To Documento μία εβδομαδιαία εφημερίδα έρευνας βρέθηκε εκτός της διαφήμισης που αφορούσε τον κορονοϊό, καθώς πρόκειται για μία εφημερίδα που κρίνει την κυβέρνηση». Περισσότερα ΕΔΩ.

«Δεν περίμεναν το Συμβούλιο της Ευρώπης οι Έλληνες πολίτες για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για την επαίσχυντη λίστα Μητσοτάκη – Πέτσα», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν περίμεναν το Συμβούλιο της Ευρώπης οι Έλληνες πολίτες για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για την επαίσχυντη λίστα Μητσοτάκη – Πέτσα.

Ωστόσο, το ευρωπαϊκό χαστούκι στην κυβέρνηση για τον οικονομικό στραγγαλισμό όλων των αντιπολιτευόμενων Μέσων και όποιου τολμά να ασκήσει κριτική στον κ. Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τη γαλαντόμο ανταμοιβή ακόμα και μηδενικής επισκεψιμότητας ιστοσελίδων που την αποθεώνουν, είναι ενδεικτικό του φιλελευθερισμού της.

Τόση ελευθεροτυπία θα τη ζήλευε και ο Όρμπαν.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter