ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: Πλιάτσικο €400.000 από βουλευτή της ΝΔ – Ασυμβίβαστο ανάμεσα σε ηθική και έργα

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: Πλιάτσικο €400.000 από βουλευτή της ΝΔ – Ασυμβίβαστο ανάμεσα σε ηθική και έργα

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την αποκάλυψη του Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο για τις business του βουλευτή Φθιώτιδας, της ΝΔ Θέμη Χειμάρα, ο οποίος εμφανίζεται να έχει συνάψει εκατοντάδες συμβάσεις προμηθειών με μία σειρά από δήμους της περιφέρειάς του.

Διαβάστε επίσης: Εκτάκτως το Σάββατο στο Documento: Βουλευτής της ΝΔ έπαιρνε παράνομα δουλειές από το Δημόσιο

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι το όνομα του εν λόγω βουλευτή «προστίθεται στη μακρά σειρά των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που εκμεταλλεύονται την ιδιότητα τους για να συνάπτουν συμβάσεις προς ίδιο όφελος», τονίζοντας με νόημα ότι: «το μόνο ασυμβίβαστο τελικά είναι αυτό ανάμεσα στην στοιχειώδη ηθική και στα έργα των κυβερνητικών βουλευτών».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η αποκάλυψη από το Documento ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας, πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων δεν εκπλήσσει πια την κοινή γνώμη. Προστίθεται και αυτός στη μακρά σειρά των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που εκμεταλλεύονται την ιδιότητα τους για να συνάπτουν συμβάσεις προς ίδιο όφελος. Αυτή τη φορά πρόκειται για 400.000 ευρώ. Μικροποσό μπροστά στον κύριο Μαραβέγια και στον κύριο Πάτση, στα 8.5 δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων της κυβέρνησης προς κάθε λογής φίλους της.

Το μόνο που δεν θα πάψει να μας εκπλήσσει είναι οι απίθανες δικαιολογίες που επιστρατεύουν οι κυβερνητικοί βουλευτές κάθε φορά που αποκαλύπτονται οι αθέμιτες πρακτικές τους. Αυτή τη φορά, κατά τον κύριο Χειμάρα, φταίνε οι υπάλληλοι της εταιρείας του που δεν γνώριζαν το «ασυμβίβαστο». Καλή προσπάθεια κύριε Χειμάρα.

Το μόνο ασυμβίβαστο τελικά είναι αυτό ανάμεσα στην στοιχειώδη ηθική και στα έργα των κυβερνητικών βουλευτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter