ΣΥΡΙΖΑ για απώλεια Αλέξανδρου Πέρρου: Άφησε το στίγμα του στη ροκ σκηνή της χώρας

ΣΥΡΙΖΑ για απώλεια Αλέξανδρου Πέρρου: Άφησε το στίγμα του στη ροκ σκηνή της χώρας

Μια σημαντική απώλεια μετρά η ελληνική ροκ σκηνή μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του Θεσσαλονικιού μουσικού Αλέξανδρου Πέρρου. Η θλιβερή είδηση για τον θάνατό του έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook.

Διαβάστε επίσης – Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Πέρρος του γκρουπ Alexandros Perros & the Lone Stars

Η ανάρτηση

«Έφυγε απο τη ζωή ο Αλέξανδρος Πέρρος, δεν θα σταματήσει ποτέ ομως να ροκάρει στις καρδιές μας μέσα από τα τραγούδια του, τις μουσικές του και τους στίχους τους. Keep Rockin Lone Star in the sky, but you never Walk Alone» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Ο Αλέξανδρος Πέρρος ήταν εμβληματική μορφή της rock n’ roll σκηνής της Θεσσαλονίκης έχοντας δημιουργήσει πολλές μπάντες, όπως οι Crazy Legs, οι West of Eden και φυσικά οι Lone Stars με τους οποίους έγινε γνωστός και σε κοινά πέραν της Θεσσαλονίκης.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί στα κοιμητήρια της Θέρμης τη Δευτέρα 22/04/2024 στις 5:00 το απόγευμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξανδρος Πέρρος άφησε το στίγμα του στην ροκ σκηνή της χώρας μας

Σε σχετική δήλωσή της η βουλεύτρια Χαλκιδικής και Τομεάρχης Πολιτισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κυριακή Μάλαμα σημείωσε τα ακόλουθα:

«Ο Αλέξανδρος Πέρρος έπαιξε ροκ με μοναδικό τρόπο. Με αστείρευτη ενέργεια, με ηλεκτρική κιθάρα που μας έκανε όλους κάποια στιγμή να κουνήσουμε μελωδικά το κεφάλι σε κάποιο μπαρ της Θεσσαλονίκης, με την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του. Με το στυλ του και το έργο του στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά του ελληνικού ρόκ. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter