ΣΥΡΙΖΑ για δάνεια ΝΔ: Πώς ένα οικονομικά χρεοκοπημένο κόμμα θέλει να σώσει τη χώρα;

ΣΥΡΙΖΑ για δάνεια ΝΔ: Πώς ένα οικονομικά χρεοκοπημένο κόμμα θέλει να σώσει τη χώρα;

Η ΝΔ σιωπά μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τα δάνειά της.

Την απόλυτη σιγή που τηρεί η Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τα δάνειά της στιγματίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει η Τράπεζα Πειραιώς και αφορά μέρος του ποσού που συνολικά υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα διερωτάται πώς είναι δυνατόν ένας αρχηγός χρεοκοπημένου κόμματος να θέλει να σώσει τη χώρα αλλά και πώς θα εξοφλήσει τα χρέη της…

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Για τα χρέη της Ν.Δ. στις τράπεζες

Τα δημοσιεύματα αναφορικά με την καταδικαστική απόφαση κατά της Νέας Δημοκρατίας για τα δάνειά της στην Τράπεζα Πειραιώς προκαλούν εύλογα ερωτηματικά προς την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία, ως συνήθως, τηρεί σιγή ιχθύος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει η Τράπεζα Πειραιώς για μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ που είχε συνάψει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη συγκεκριμένη τράπεζα. Σημειώνεται δε πως το συνολικό πόσο που οφείλει η ΝΔ στις τράπεζες υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναδεικνύει το μέγεθος της διαπλοκής του παλαιού πολιτικού συστήματος με το τραπεζικό σύστημα, αλλά και το μέγεθος της υποκρισίας και του θράσους της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ. Πόσες φορές αλήθεια έχουμε ακούσει από τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για τη διαφάνεια στα οικονομικά της ΝΔ; Και πόσες ακόμα να διατείνεται ότι θα σώσει τη χώρα ο αρχηγός ενός χρεοκοπημένου οικονομικά κόμματος; Οι πολίτες ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις για τα φέσια της ΝΔ και πώς αυτά θα εξοφληθούν. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter