ΣΥΡΙΖΑ για ΔΕΗ: Ο κύριος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός εποχής

ΣΥΡΙΖΑ για ΔΕΗ: Ο κύριος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός εποχής

«Ο κύριος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός εποχής», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιπαραβάλλοντας την κρατικοποίηση της γαλλικής EDF με την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Η κυβέρνηση Μακρόν στη Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα την πλήρη κρατικοποίηση της EDF. Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση ενεργειακής θωράκισης εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα και της μεγάλης ενεργειακής πρόκλησης που βρίσκεται μπροστά μας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία καταλήγει τονίζοντας ότι «στο σύμπαν του κυρίου Μητσοτάκη το κράτος έχει μόνο μια χρησιμότητα: να είναι το λάφυρο του ίδιου και των φίλων του για το μεγάλο πλιάτσικο σε βάρος της κοινωνίας».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η κυβέρνηση Μακρόν στη Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα την πλήρη κρατικοποίηση της EDF. Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση ενεργειακής θωράκισης εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα και της μεγάλης ενεργειακής πρόκλησης που βρίσκεται μπροστά μας.

Ο κύριος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός εποχής.

Ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης και διαφημίζει power pass, δηλαδή επιστροφή μικρού μέρους των κλεμμένων και συνέχιση της επιδότησης της αισχροκέρδειας σε βάρος των πολιτών.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος: για τις επιλογές του και την ιδεοληψία του που έχουν οδηγήσει στα αρνητικά πανευρωπαϊκά ρεκόρ στην ακρίβεια και στο ρεύμα.

Γιατί στο σύμπαν του κυρίου Μητσοτάκη το κράτος έχει μόνο μια χρησιμότητα: να είναι το λάφυρο του ίδιου και των φίλων του για το μεγάλο πλιάτσικο σε βάρος της κοινωνίας.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter