ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιεύματα κατά Κρέτσου: Ενόχλησε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιεύματα κατά Κρέτσου: Ενόχλησε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Απάντηση στα δημοσιεύματα που είχαν ως στόχο τον πρώην υφυπουργό ΨΗΠΤΕ, Λευτέρη Κρέτσο έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως ο λόγος ήταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από τις οποίες το δημόσιο κέρδισε 250 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις και τι επιδιώκουν, και δεν θα επιτρέψει να γυρίσουμε πίσω σε ένα καθεστώς αδιαφάνειας και ασυδοσίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως «οι καναλάρχες πληρώνουν πλέον όσα οφείλουν, οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς διασφάλισαν τις θέσεις εργασίας».

Όλη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσιεύματα εναντίον του Λ. Κρέτσου και του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες:

«Τα δημοσιεύματα των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον πρώην υφυπουργό, Λευτέρη Κρέτσο, και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, έρχονται σε συνέχεια της επίθεσης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υλοποίησε τη συνταγματική επιταγή της ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Αυτό που συνεχίζει να ενοχλεί είναι ότι τελικά διενεργήθηκε διαγωνισμός, το δημόσιο κέρδισε 250 εκατομμύρια από τις άδειες, οι καναλάρχες πληρώνουν πλέον όσα οφείλουν, οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς διασφάλισαν τις θέσεις εργασίας.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις και τι επιδιώκουν, και δεν θα επιτρέψει να γυρίσουμε πίσω σε ένα καθεστώς αδιαφάνειας και ασυδοσίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter