ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη: Τα προβλήματα των πολιτών δεν είναι καθόλου «ντεμοντέ»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη: Τα προβλήματα των πολιτών δεν είναι καθόλου «ντεμοντέ»

«Όσο κι αν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να μην μιλάμε, τα προβλήματα των πολιτών παραμένουν εδώ, απαιτούν δίκαιες λύσεις και δεν είναι καθόλου “ντεμοντέ”», σημειώνει σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, απαντώντας στο κρεσέντο κυνικότητας του Άδωνη για την προστασία της α’ κατοικίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απευθύνεται στους πολίτες με το σχέδιο του για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης, με υποχρεωτικότητα ρύθμισης και δυνατότητα δικαστικής προσφυγής», τονίζεται η ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: Κρεσέντο κυνισμού από Άδωνη: Ντεμοντέ η συζήτηση για την α’ κατοικία (Video)

Αναλυτικά:

«Σε μια σοκαριστική δήλωση απαξίωσης για το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών προχώρησε χθες βράδυ ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Χαρακτήρισε την συζήτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας «ντεμοντέ». Και υπέδειξε στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να μην ασχολείται με το θέμα γιατί η ΝΔ κέρδισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Είναι τέτοια η αλαζονεία της ΝΔ που νομίζει ότι οι πολίτες της έδωσαν λευκή επιταγή για να βγάλει τις πρώτες κατοικίες τους στο σφυρί.

Γι’ αυτό άλλωστε και στο πρόγραμμα της ΝΔ δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο ιδιωτικό χρέος. Γιατί το σχέδιο της είναι να πάρει λευκή επιταγή για τσουνάμι πλειστηριασμών χωρίς να δώσει λογαριασμό.

Όσο κι αν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να μην μιλάμε, τα προβλήματα των πολιτών παραμένουν εδώ, απαιτούν δίκαιες λύσεις και δεν είναι καθόλου “ντεμοντέ”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απευθύνεται στους πολίτες με το σχέδιο του για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης, με υποχρεωτικότητα ρύθμισης και δυνατότητα δικαστικής προσφυγής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter