ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού από τη ΝΔ, το παραμύθι δεν έχει δράκο

ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού από τη ΝΔ, το παραμύθι δεν έχει δράκο

«Πύρινη» ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υπόθεση της Folli Follie. «Η ΝΔ συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού», σημειώνει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή ότι οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των Κουτσολιούτσων είναι «ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι κανένας βουλευτής ή κυβερνητικό στέλεχος του κόμματος δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία η οποία θα δημιουργούσε προβλήματα στη διερεύνηση της υπόθεσης της Folli Follie.

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι βουλευτές του «δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν ή να κρύψουν», φέρνοντας ως αντιπαράδειγμα τη ΝΔ που «φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων», με πρόσχημα την πανδημία.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ όχι μόνο είχε υπερψηφίσει την τροπολογία το 2018, αλλά την επανέφερε ως κυβέρνηση το Μάιο του 2020

Στη Βουλή η δικογραφία για το σκάνδαλο Folli Follie

O Φλαμπουράρης απαντά: Ουδεμία σχέση ούτε είχα ούτε έχω με την υπόθεση Folli-Follie

Αραχωβίτης: «Ουδέποτε παρενέβην με τον οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση της Folli Follie»

Απάντηση και από Χαρίτση: «Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με τη Folli Follie, τους διοικούντες ή τους εργαζόμενους»

Μπαλαούρας: «Οι υπόνοιες και οι έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού.

Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί. Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της Folli Folie.

Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά.

Σε αντίθεση με τη ΝΔ που φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν. Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter