ΣΥΡΙΖΑ για Καμίνη: Για ποιες «παροχές» μιλάει; Εννοεί αυτές που υπερψήφισε και το ΚΙΝΑΛ;

ΣΥΡΙΖΑ για Καμίνη: Για ποιες «παροχές» μιλάει; Εννοεί αυτές που υπερψήφισε και το ΚΙΝΑΛ;

Τις δηλώσεις του κ. Καμίνη πως «οι παροχές της κυβέρνησης στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον της χώρας», κι ότι «είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγήσουν στην επιβολή ενός 4ο μνημονίου» στηλιτεύει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχετικό του σχόλιο.

Στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κ. Γ. Καμίνη αναφέρεται:

«Ο κ. Καμίνης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, δήλωσε πως «οι παροχές της κυβέρνησης στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον της χώρας», κι ότι «είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγήσουν στην επιβολή ενός 4ο μνημονίου».

Αναμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις της κ. Γεννηματά. Για ποιες «παροχές» αλήθεια μιλάει ο κ. Καμίνης; Εννοεί αυτές που υπερψήφισε και το Κίνημα Αλλαγής; Συμμερίζεται, άραγε, τις απόψεις του κ. Καμίνη, οι οποίες ταυτίζονται με το αφήγημα της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που ψάχνει άλλοθι για φέρει ξανά πίσω τις πολιτικές ΔΝΤ, ώστε να επιβάλλει την αντικοινωνική και σκληρά νεοφιλελεύθερη πολιτική του;»

Νωρίτερα, ο Γιώργος Καμίνης, καλεσμένος στο One Channel, ανέφερε πως: «Δεν θα απέκλεια τέταρτο Μνημόνιο».

Ερωτώμενος για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, έγινε ακόμα πιο σαφής, λέγοντας πως «υπονομεύουν το μέλλον της χώρας» και συμπλήρωσε πως «εγώ φοβάμαι πάρα πολύ».

Μιλώντας για την τοποθέτησή του στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Eπικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, υπογράμμισε ότι η Φώφη Γεννηματά τον τίμησε με αυτή τη θέση με σκοπό να σηματοδοτήσει κάποια πράγματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter